Contact terug met je kind

Onze dochter werd door de maatschappij bestempeld als overgevoelig en ze had moeite met het aangaan van sociale contacten.

Ze zonderde zich vaak af werd ons verteld en erg benaderbaar was ze niet. Dat ze gevoelig was herkende ik wel in haar en dat ze zich ongelukkig voelde zag ik ook. Om te werken aan haar zelfvertrouwen en haar plek op school heeft onze dochter eerst een weerbaarheidstraining gevolgd bij Adrienne. Ze deed het daar goed. Tijdens die lessen bemerkte Adrienne gedrag wat volgens haar wellicht een andere grondslag had. Zij stelde voor onze dochter testen op haar reflexen. Na uitgebreid onderzoek is een heel traject van behandelen, oefenen, evalueren, aanpassen, checken, overleggen en reflecteren begonnen. Ze adviseerde ons contact op te nemen met Marieke omdat zij wellicht kon ondersteunen in de houding in het lijf. Ook haar adviezen en oefeningen nam Adrienne mee in de momenten dat zij met onze dochter werkte. Ook aan het sociaal en emotioneel welbevinden van onze dochter besteedde ze aandacht. Ze dacht mee in ondersteuning voor een luisterend oor voor onze dochter bij “Groot en klein verlies” en bood aan ook altijd bij haar terecht te kunnen.


Adrienne werkt verbindend. Ze ziet het kind in haar geheel. Met haar waarnemingen puzzelt ze totdat ze de juiste hulp kan bieden. Dat doet zij zelf door haar brede kennis en anders door te verwijzen naar geschikte anderen. Adriennes positiviteit, haar rotsvaste vertrouwen in het kind en haar professionaliteit maken dat zij een bijzonder plekje heeft in ons hart.