Reflexintegratie is een “Bijzondere” samenwerking “Op Maat”.

Osteopaat Marieke Jonker-van Drogenbroek

Marieke: “Sinds 2004 ben ik werkzaam als zelfstandig osteopaat. Daarvoor ben ik 13 jaar werkzaam geweest als (sport)fysiotherapeut op een Sport Medisch Centrum en voor de KNRB (roeibond). In 2016 heb ik mijn diploma gehaald als Reflexintegratie therapeut, NDT- INPP. Daarnaast volg ik veel cursussen die mijn belangstelling hebben.

Meer weten?

Over Marieke

CV op Osteopathie op Maat

Adrienne Oostveen, Bijzonder Bewegen

“Mijn naam is Adrienne Oostveen, in 1990 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. In 2003 heb ik  Bijzonder Bewegen opgericht: een bedrijf “in beweging” dat als uitgangspunt heeft dat door middel van bewegen de ontwikkeling positief te beïnvloeden is. Bijzonder Bewegen is een praktijk voor reflexintegratie, Benaudira hoortraining, Rots en Water (weerbaarheids) training, sensomotorische integratietraining, Sherborne bewegingspedagogiek en motorische remedial teaching.

Meer weten?

Over Adrienne

CV op Bijzonder Bewegen

Contact opnemen?

Neem contact op met Marieke of Adrienne.